piatok 1. januára 2016

Novoročné upratovanie

Ako som už spomínala, k novému roku som si musela trošku zreorganizovať svoj materiál na tvorenie. Mám nejaké nové krabičky a krabice, tak bolo načase poprekladať, poukladať, pospájať a tak.... veď to poznáte. Akurát som našla zopár vecí, ktoré môžem posunúť niekomu ďalšiemu :-)



Sú tam nejaké washi pásky, nálepky, visačky, papierové výseky, ozdoby, stužky a samozrejme papiere rôznej gramáže a rozmerov.

Zapojiť sa môže každý, kto sem do komentára napíše, čo najradšej z papiera tvorí a čo (okrem toho papiera) k tomu najviac potrebuje, bez čoho by to proste nebolo ono ;-) Zdieľanie poteší, ale podmienkou nie je. Ak priložíte aj link, kde zdieľate tento príspevok, zaradím vás do žrebovania 2x (raz za komentár a raz za zdieľanie) :-)

Tak prajem veľa šťastia a teším sa na vaše komentáre.
Zapojiť sa môžete do 20.1.2016

34 komentárov:

  1. Jee... to je krasna giveaway...nejradsi tvorim visacky na darky, pak pranicka.Ted se zrovna chystam na dekorace z papiru a latek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne veci na tvorenie mne sa najviac páčia tie výseky veď ma poznáš :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jej.ja chcem zacat robit tu tecgniku no kde zacat? Potesilo by nieco z toho..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásna myšlienka, podeliť sa s ostatnými :)
    Ja pri tvorbe využívam najradšej výrezy - z papiera i drevené, krásne dotvoria pohľadnicu, alebo i celý album :)
    https://www.facebook.com/judita.dundova?fref=nf

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No ja z papiera robím najradšej okrem stránok do albumov také "scrapbook obrazy" alebo ako to nazvať:) Prosto na kartónový základ (alebo ako sa to volá, používa sa to aj na decoupage) spravím ako keby scrapbookovú stránku a to darujem. Moji rodičia majú tie stránky vystavené na komode hneď pod fotkami z n ašich svadieb a z vnúčat:) No a potom pohľadnice a celkom ma v poslednej dobe chytili zápisníky:)
    a čo na tvorenie okrem papiera najradšej využívam? Uf...no výseky z lepenky, stužky, gombíky a nikdy nemám dosť cardstock nálepiek:)
    Prajem pekné reorganizovanie a upratovanie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zatial najrafsej pohladnice k narodeninam,narodenie dietatka ci vianoce... Skusala som uz ozdobovat mini album ale je to makacka...rada mam peciatky a,vasi pasky a kvietky a hlavne aktualne vyseky z lepenky...👍
    Vdaka za sitaz! LP

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ahojte,ja som zatial pri pohladniciach, kedze som s tym len nedavno zacala :) teraz sa chystam na velky album plny fotiek a spomienok pre svagra a buducu svagrinu ku ich svadbe - dufam, ze to vyjde :D Nada

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja najradsej tvorim pohladnice, ktore potesia mojich blizkych ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja tvorím najmä detské albumy a pohľadnice....a neviem si predstaviť tvorenie bez výsekov a pečiatok:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. veľmi rada tvorím kusudama kvietky a z nich rôzne kytice a dekorácie. a k tvoreniu by mi chýbali nožnice a obojstranná lepiaca páska

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vo voľnej chvíli rád tvorím z rôznych výsekov a rôznych druhov papierov obrazy. K tomu bezpodmienečne potrebujem lepidlo, ale rád vytváram aj obálky a rôzne priania.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Skvelé ceny a nedá mi sa nezapojiť. Skúšam tvoriť jednoduché fotoalbumy, do ktorých zároveň lepím aj svoje fotky a niekedy nimi obdarujem aj svoje kamošky. Obľúbila som si washi pásky a stužky.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. veľmi rada tvorím z papiera dekorácie na stenu - napríklad motýlikov a s použitím rôznych iných výsekov vznikajú naozaj pekné kreácie. potrebný je len papier a lepiaca páska. takto som dotvorila aj detskú izbu rôzne motívy a hotová je rozprávka

    OdpovedaťOdstrániť
  14. z papiera rada vyrábam dekoračné krabičky a potom do nich balím darčeky, inak to nebolo ani minulé vianoce. a veľmi sa mi páčia výseky z dreva

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Thank you for being my latest follower. Thank you too for the chance of winning your candy - I have returned the compliment and have become your latest follower.
    Kath x

    OdpovedaťOdstrániť
  16. I usually make cards but sometimes (well, very rarely) I decorate boxes or make approns to bottles etc.

    Thanks for the chance to win you fab-looking candy.

    Hugs,
    Eemeli

    OdpovedaťOdstrániť
  17. papier a kreativita k sebe veľmi patria. čo z neho vytvorím väčšinou hľadám na nete ale väčšinou sú to pohľadnice a život si neviem predstaviť bez nožníc a papiera

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ja tak od každého trochu, kedže sa mi páči vintage, tak u mňa nesmie chýbať čipka, bez nej by to nebolo ono a trochu patiny. A rada robím záložky do kníh, papierové kornútky na sladkosti a mini ozdobky, visačky a ceduľky, to je moje :))

    OdpovedaťOdstrániť
  19. What a lovely array of blog candy!! I adore the washi and the papers. I am mostly a cardmaker, so the little die-cut shapes look wonderful, too. Thank you so much for the chance to win!
    <3 J

    jwoolbright at gmail dot com
    HerPeacefulGarden.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  20. I posted your blog candy info on my sidebar! :)
    <3 J

    jwoolbright at gmail dot com
    HerPeacefulGarden.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Hi Jarka!
    I am your new follower.
    Thanks for the chance to win this beautiful giveaway.
    I addet it on my sidebar so that you can get more followers.
    Valerija xx

    OdpovedaťOdstrániť
  22. z papiera rada vyrábam papierové torty, ktoré sú vhodné na rozličné oslavy.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. minule som z papiera spravila taký stromový rodokmeň na stenu, trvalo to hoci dlhšie, ale zato stálo to za to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. akurát zariaďujem detskú izbičku, takže na dekorovanie používam veľa papiera a veru výhra v tejto GA by veľmi potešila, pretože nápadov je veľa, len materiál sa míňa. výseky, lepidlo a nožnice bez toho si prácu naozaj neviem predstaviť

    OdpovedaťOdstrániť
  25. tvorenie je môj relax, môj odpočinok. pri ňom prichádzam na nové myšlienky.baví ma všetko či už záložky, obrázky, zvieratká. obľúbila som si výrezy a aj také 3d písmenká sú super.

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Vybrala si naozaj veľmi pekné veci do výhry, z toho by sa veru tvorilo. už dlhšiu dobu sa chystám spraviť takú klietku s vtáčikom - taký vintage štýl a veru chýbajú mi k tomu nejaké pekné papiere. výrobu si neviem predstaviť bez nožníc a rôznych dekoračných pások.

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Ja som nový rok tiež začala upratovaním a musím povedať, že som našla veľa zaujímavých vecí :) oplatí sa niekedy si spraviť poriadok. v poslednej dobe som pri tvorení začala používať stužky robím z nich kvetinky a tak a s nimi potom už len dotváram niektoré moje kreácie. a čo by mi asi tak najviac chýbalo asi všetko, čo sa dá použiť aj na niečo iné ako na čo bolo stvorené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. s kamoškou si navzájom posielame takéto pohľadnice alebo listy- nakoľko si dopisujeme a nie raz už poštárka pochválila obálku alebo pohľadnicu :)tvorbu si neviem predstaviť bez fantázie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Ahoj. Môj celý december bol o kreativite. Vyrábala som darčeky, škatulky a veru využila som všetko, čo som doma našla :) :) obľúbila som si taviacu pištol a dekoračné pásky.

    OdpovedaťOdstrániť
  30. záložky - to je moje ako aj knihy.papier je skvelá vec a rada ho dotvorím gombíkmi, výsekmi, páskami a pečiatkami.

    OdpovedaťOdstrániť
  31. papier + washi pásky sú skvelá kombinácia a u mňa nesmú chýbať - nebolo by to ono bez trblietavých kamienkov

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Normálne sa teším tvojmu upratovaniu :) toľko krásnych vecičiek. je super, že si sa nás rozhodla takto obdarovať. Z papiera najradšej tvorím labute, mám ich veľa, ale vždy niekoho potešia a nožnice by mi velmi chýbali.

    OdpovedaťOdstrániť
  33. baví ma robiť záložky a najviac vždy potrebujem nožnice

    OdpovedaťOdstrániť
  34. papierové kvetinky a kytičky mám najradšej. a lepidlo vždy potrebujem :)

    OdpovedaťOdstrániť