nedeľa 17. decembra 2017

Summer Moodboard TN

Ahojte!

Dnes si môžete prečítať o mojom novom layoute v Cestovateľskom zápisníku. Je to vlastne inšpirácia pre našu novú výzvu na Scrapping Fun Kits
Priznám sa, že sa mi dosť zvláštne tvorilo na letnú tému, keď bol všade okolo mňa sneh, ale tak výzvu som prijala a aspoň som si trošku zaspomínala na leto. (To je tak, keď niekto hosťuje v Austrálii, kde je teraz pekne teplo :D )
Pridala som pár fotiek s popismi a na konci článku nájdete video- proces tvorenia. 



Hi all!

Today I´m writting about my layout in my Traveller´s notebook. It´s made for our Summer Moodboard challenge at Scrapping Fun Kits. The challenge is for non-standard scrapbooking. See the rules in the Challenge Tab.


I need to say, this was very funny for me to create summer layout, because it´s winter in my country :D

Ok, back to my creation. I used the picture of my son with sunglasses- I just like this picture. He is so cute here. You can watch my process video (turn on the english subtitles), but I like to say something about the pictures now:



Mám takú krabicu plnú rôznych odrezkov, tak som z nich vybrala také, ktoré pasovali s našou letnou paletou. A objavila som aj staršiu zásobu letných nálepiek.

Here you can see the finished layout. I searched my box of small cuts of papers and selected some of them to match with our moodboard. And I found some very nice summer stickers. It was my earlier stock. 
***




Veľmi sa mi páčila táto nálepka s lampiónmi.

This sticker is just perfect :D I added some enamel dots too. And here you can see also the small bottle with cute pink flowers, which are in the sewn tag. The red background is textured, when you look at it close.
***




Tu je visačka, ktorú som šila z malého zbytku scrapbookového papiera a kúsku velumového, ktorý mierne presvitá, takže vnútri vidno malé kvietky, ktoré som dnu nasypala.

Here is the tag. It´s made of small piece of scrapbook paper and vellum paper. This vellum paper is a little bit transparent, so you can see the flowers inside.
***



Priznávam, asi som zaťažená na tašky a kufríky a podobne. Aspoň na pečiatkach a nálepkách určite. Asi si kompenzujem to, že v normálnom živote mi stačí jedna taška úplne ku všetkému :D 

This one is just to show you this suitcase. Isn´t it nice? I like the detail of it.
***



Tak a teraz už sľúbené video. Na výber sú slovenské a anglické titulky. 

So, this is it. Wish you nice watching. (EN subtitles available).




1 komentár: